Halil EKER

Kurucu

1982 yılında Antalya’da doğdu. Aksu’da çiftçilik yapan 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. Öğrenim hayatının İlkokulunu Yurtpınar Yenimahalle İlkokulunda, ortaokulunu Antalya İmam Ortaokulunda, liseyi 1999 yılında Aksu Lisesinde tamamladı. 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi -Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 2006 yılında Mersin’devatani görevini yerine getirdi. 2006 Ağustos ayında özel bir dershanede öğretmenlik görevine başladı.2012 yılına kadar çeşitli kurumlarda öğretmenlik görevinde yer aldı.2012 yılından itibaren özel okullarda öğretmenlik görevinin yanı sıra idari yapıda da yer almaya başladı. 2014 yılında ise Özel Yedisu Eğitim Kurumlarında müdürlük görevine başladı. 2015 yılında ise Yedisu Eğitim Kurumlarının kurucuları arasında yerini aldı. Halen Özel Yedisu Eğitim Kurumlarında müdürlük görevine aktif olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tüm Ekibimiz