Hakkımızda

Özel Yedisu Eğitim Kurumları eğitimde 30 yılı aşkın tecrübesiyle yüksek kaliteli eğitim sistemi ve öğrenciyi merkeze alan anlayışla topluma yararlı bireyler kazandırmaktadır.
Özel Yedisu Eğitim Kurumları olarak ülkemiz ve dünyadaki öğrenme ihtiyaçları doğrultusunda başarılı çalışmaların takibi ve alanında uzman kişilerin bir araya gelmesi başarının anahtarı olmuştur. Yönetim kadrosunun eğitimci kişilerden oluşması, tecrübeli öğretmen kadrosu ve etkin rehberlik anlayışıyla eğitim sektöründe öncü kurum olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Yedisu Eğitim Kurumları olarak akademik başarıya odaklanmış, bununla beraber milli ve manevi kültürümüzden de ödün vermeden başarıya doğru yürümekteyiz.
Kurum olarak akademik anlamda öğrencilerimizi sınavlara hazırlamanın yanında öğrendiği bilgileri hayata uyarlayabilen bireyler yetiştirmek temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
Bireyin kendini tanıması, yaşadığı fiziksel ve sosyal çevre ve dünyaya karşı duyarlı olması gerekmektedir. Bilimi seven ve yeniliklere açık, girişimci, gerçekçi, kendine inanan, güvenen, sorumluluk bilincinde, araştırmacı, 21.yy becerilerine sahip geleceğin liderlerini yetiştirmek hedefimizdir.
Her öğrencinin özel olduğu ve bunu keşfetmenin birden fazla yolu olduğu bilinciyle, sabırlı, özverili ve tecrübeli kadromuzla yolumuza devam ediyoruz.

Vizyonumuz: Özgün çalışmalarıyla ve yaratıcı fikirleriyle fark yaratan gençler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyonumuz: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının izinde ilerleyen, evrensel ve ulusal konularda fikrini beyan edebilen; bilim, sanat, edebiyat ve sporla yakından ilgili bireyler yetiştirmektir.

Eğitim amacımız: Geçmişiyle geleceğini bağlamak isteyen, kültürünün öğelerinin sürdürmek ve varlığını devam ettirmek isteyen toplumlar için eğitim vazgeçilmez olmalıdır. Çünkü eğitim; kişilerin karakterlerini geliştirir, onları erdemli yapar, özgüveni, sorumluluğu, dürüstlüğü ve diğer doğru davranışları kazandırır. Eğitilmiş ve bu nitelikleri kazanmış insanların oluşturduğu toplumda kültürde özünü koruyacak zenginleştirerek devam edebileceği uygun bir ortamı bulacaktır. Nitelikli bir eğitim ise çok yönlü olmalı; cömertlik, yardımseverlik, dürüstlük gibi olumlu özellikler kazandırmalı; insanları iyi birer vatandaş yapmalı; halkın refah seviyesinin arttırmalı ve hem bireysel hem de kitlesel anlamda maksimum düzeyde fayda sağlamalıdır.

Hedeflerimiz: öğrencilerimizin;

*Sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek,
*Bir üst kuruma geçmeleri için hazırlık yapmak,
*Etkili iletişim kurmalarını sağlamak,
*Bilime, sanata ve spora ilgilerini arttırmak,
*Yeniliklere açık olmalarını sağlamak,
*Türkçeyi-İngilizceyi etkili bir biçimde kullanmalarını sağlamak,
*Yaratıcı düşünme ve problem çözmelerini sağlamak,
*Robotik kodlama programlarını kullanarak kendine özgü projeler üretmelerini sağlamak.

Projelerimiz:

*İhtiyaç sahiplerini tespit ederek kırtasiye ve kıyafet yardımı yapmak,
*Şehit ailelerine ve kabristanlara ziyaretler düzenlemek,
*Huzurevlerine büyüklerimizin ellerini öpmeye gitmek
* “Bir kitap da sen okut” projesiyle köy okullarına kitap dağıtmak,
*Ramazan aylarında ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyaları düzenlemek,
*Serik’in yeşillenmesine destek için fidan dikme kampanyası düzenlemek,
*Ağaçları korumak ve geri dönüşümü desteklemek için kullanılmayan kitap, defter, gazete, dergi vb. ürünleri toplamak.