Hakkımızda

Eğitimin Amacı, Geçmişiyle geleceğini bağlamak isteyen, kültürünün öğelerini sürdürmek ve varlığını devam ettirmek isteyen toplumlar için eğitim vazgeçilmez olmalıdır. Çünkü eğitim; kişilerin karakterlerini geliştirir, onları erdemli insan yapar, özgüveni, sorumluluğu, dürüstlüğü ve diğer doğru davranışları kazandırır. Eğitilmiş ve bu nitelikleri kazanmış insanların oluşturduğu toplumda kültürde özünü koruyacak zenginleştirerek devam edebileceği uygun bir ortamı bulacaktır. Nitelikli bir eğitim ise çok yönlü olmalı; cömertlik, yardım severlik, dürüstlük gibi olumlu özellikler kazandırmalı; insanları iyi birer vatandaş yapmalı; halkın refah seviyesini arttırmalı ve hem bireysel hem de kitlesel anlamda maksimum düzeyde fayda sağlamalıdır.

MİSYONUMUZ: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının izinde ilerleyen, evrensel ve ulusal konularda fikrini beyan edebilen; bilim, sanat, edebiyat ve sporla yakından ilgili bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ: Özgün çalışmalarıyla ve yaratıcı fikirleriyle fark yaratan gençler yetiştiren bir kurum olmak.

Akçaalan Mah. 4267 Sok. No: 14 Serik/Antalya
Telefon : 0242 721 0 222 - 0542 721 0 222