Ortaokul

*5,6.7 ve 8.sınıflarda Fen-Matematik Eğitiminin Teknoloji ve Mühendislik ile entegre edilmesi

*LGS hazırlık kursları(6 gün)

*Her Cumartesi yarım gün etüt. Öğrencilerin ihtiyacına göre bire-bir veya 2-3 kişilik gruplar halinde etüt programı yaptırılır

*8.sınıflarda her hafta,5,6.7.sınıflarda 2 veya 3 haftada bir deneme sınavı

*Akademik Başarının sağlanması için sosyal, kültürel ve sportif gelişimin hayati önem arz ettiğinin bilincinde tüm aktiviteleri eğitim-öğretim ile iç içe planlamaktayız.

*İki dilde eğitim(İngilizce-Almanca)

*6.sınıftan itibaren Robotik kodlama ve 3D tasarım eğitimleri almaya başlar. Resim, Müzik, Beden eğitimi, yabancı dil uygulamaları, robotik kodlama ve 3D tasarım uygulamaları yapılır.

*Kodlama eğitimleriyle; çocuklarımız erken yaşta algoritmik düşünme becerileri kazanır, farklı alanlarda sorunlarla karşılaşmaları durumunda yaratıcı düşünme ile problem çözmeleri kolaylaştırır.

*Teknoloji uygulamaları laboratuvarında; öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerini geliştirmek, düşündüklerini el becerileri ile bütünleştirerek proje haline getirmek ve gerçekleştirmek için çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalarımızın devamında öğrencilerimiz hazırladıkları projelerle TÜBİTAK, olimpiyat gibi ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlamak temel amaçlarımızdandır.